Kirjottelen esseetä. Oon yrittäny jo pari tuntia kirjotella tuota, mutta oon saanu aikaseksi vaan kansilehen :D hittaasti hyvä tullee, mutta ku pitäs saaha maanantaiksi tehtyä tää essee ja vielä toinen. Ensimmäisen esseen aihe on identiteetin muotoutuminen koulussa. Toisen esseen aihe on sukupuolen ilmeneminen koulussa. Ihan kiinnostavia aiheita ja onneks tarvii kirjottaa vaan 4-5 sivua. Eli ei mahottomia, kuhan sais alotettua.

Käytiin eilen sielä Revontulessa. Aivan hirveenä porukkaa! En saanu mittään ostettua, ku en pysty ruuhkassa shoppaileen. Ihan hieno paikka soli, vähän keskeneränen vielä. Mekasta kävin katteleen kenkiä, mutta ei sielä oikeen ollu kivoja. Törmättiin Mekassa S:äänki. Mie huomasin sen vasta, ku soli mun kohalla. Katto vähän halveksivasti :D Aki vaan nyökäytti sille päätä tervehykseksi. Se tyvär on vissiin vähän vieläki katkera, hah. Syytäki olla. Sitte Seppälässä ois ollu unelmakengät! Mutta ku löyty vaan 36 koko ja siitäki vaan kenkäpuoli. Toinen pari oli vissiin eksyny jonnekki. Enkä sitte viittiny alkaa sovitteleen sitä yksinäistä kenkää. Toivottavasti ne kenkulit ois vielä tänään tai huomena sielä, harmittaa jos ei oo.

Mie en ostanu yhtään mitään tuolta reissulta, mutta Aki shoppaili senki eestä. Kerranki näin päin, että mie vikisen perässä ja Aki vaan menee :D Se osti Lelutapulista koottavan auton, itelleen :D ja sitte Sampokeskuksen Clickistä kengät, Catit. Sen oli kyllä syytäki jo ostaa uuet kengät, ku vanhat skeittikengät oli jo pohjasta ihan puhki. Mulla vaan harmittaa ihan kauheesti, ku en ostanu mittään.. Mutta toisaalta ihan hyvä vaan.

Vähän harmitti ku ei jääty kattoon Suomen mestari ilotulittajan tulitusta, joka alko viieltä. Mie olin niin kiukkunen ja äreä, että oksat poies vaan. Mie aloin kiukkuamaan heti ku pääsin linkusta Akin kyytille. Äh.

Illalla käytiin Onnelassa Akin, Villen ja Jennin kans. Join Lady Lipsin ja sitte jonku ihanan punasen drinkin! Aki meni baarimikolle, että tee tossa tehosekottimessa joku makea. Paljon jäitä ja jotain hyvää punasta ja muutaki. Ah! Maistu ihan joltain limujäältä! Nami!

Mie oon tässä mietiskelly joululahjoja. Vois ostaa veljen perheelle Reinot ja Ainot. Pekalle Reinot, Maaritille Ainot ja Pyrylle pikkureinot :) Mut ne vaan on niin kalliit =/ Tai sitte vaan ostetaan Pyrylle Reinot, jos vaan jostain löytys. Prismasta ehkä. Nettikaupastaki löytys, mutta en tiiä jaksaako tilata. Isosiskolle vois ostaa jotku korut, pikkusiskolle kans. Äitille ja iskälle on niin vaikee ostaa mittään, ku niillon jo kaikkea. Isälle vois ostaa jonku paijan. Jos porukat tullee ens viikonloppuna Rovaniemelle, nii vois äiskän kans käyä kattoon, ku se tietää, mikä iskälle soppii. Ja sitte vois käyä laukkukaupassa, ku mullon vielä inventaariorahaa sielä jäljellä.

Mullon jääny hieman verhojenripustus kesken. Oon toiselle puolen saanu jo verhot, mutta pitäs tuo toinenki laittaa, kuhan jaksaa. Mut ensin alotan tuon esseen, että pääsee ainaki etiäpäin.