Kotona taasen. Rovaniemen kotona siis. Tulin tossa puol yhen aikaan. Aivan hirvittän liukas tuo nelostie. Mein eessä meni Sodankylässä semmonen iso traktori, se käänty mein eestä Kittilän suuntaan. Ryhmitty omalle kaistalle ja meni kivassa sivuluisussa, vaikka ajoki jottain 30km/h. 60-90km/h ajeltiin koko ajan. Vähän jänskää oli.

Takas Sodikseen meen kahen viikon päästä perjantaina, tai sillon ku isosiskoki mennee. Pääsen sitte sen kyytillä. Isoveli, vaimoke ja pikkuvaavi Pyry tullee joskus viikonlopun aikana sinne. Tai ei se mikkään pikkuvaavi oo ennää. Täyttää yheksäs tammikuuta 1v!

Toin mukanani kotoota kynttelikön, mummon vanhan. Ja semmoset ihanat tähtijouluverhot, kultavalkoset. Aki vaan puhisi, että eeeeei jouluverhoja! :D Mutta minähän vaihan perhana. Se läks just kaverinsa kans kahville. Oisin voinu mennä mukaan, mutta ku en jaksa kuunnella autokeskusteluja. Aki hakee mut kohtapuoliin kotoota ja lähetään joulushoppaileen. Katsastaan Revontuli -kauppakeskus :) Linkussa kuuntelin radiosta, että sielon hirveesti ihmisiä. Pystyyköhän sielä kovin shoppaileen, ku en tykkää ruuhkassa tehä ostoksia. Mut Mekasta ainaki pitäs mennä kenkulit ostaan, jos löytyy jotku kivat. Sitte aateltiin käyä koruliikkeissä kyselemässä, josko niillä olis titaanisia tai kirurginteräksisiä sormuksia, ku Aki haluis semmosen. Ei mitkään kihlat, ei.

Äh, pää alkaa meneen kippeeksi. Voisin ottaa Panadolin. Mitähän met illalla tehhään.. Tekis mieli lähtee baariin pitkästä aikaa.


Laitan lopuksi vielä Pyrystä kuvan :)

1114600.jpg