Niin mun tuuria prkl.

Menin töihin kymmeneksi ja aloin heti inventoimaan lompakoita. Kauhee homma, ku samat lompakot ihan eri paikassa. Ja ku ne oli semmosten liukuovien takana. Piti eestaas liuvuttaa niitä ovia ja ku se toinen ei oikeen toiminu. Huh. Hikeä pukkas, tuskan hikeä. Mulla meni siinä sitte se viis tuntia, eli koko työpäivä.

Lähin kolmelta kottiin päin ajeleen. Olin ihan varma, että pääsisin kuivana kotiin, mutta paskat. Sillalla tuli eka pisara, eikä ollu mikään pieni pisara! Hetken kuluttua alko kauhee kaatosade. Aattelin, että talutan pyörän ja otin sateenvarjon. Oli niin hirvee tuuli, että se varjo meinas mennä rikkisärki. Laitoin varjon pois ja jatkoin pyörällä. Ylämäessä alko sitte sataan rakeita! Samalla jyrisi ja paukku, huih.

Ku pääsin kotiin, niin heti piti laittaa vaatteet kuivuun. Farkut oli ku pesukoneesta tullu ja hupputakki oli vielä pahemmassa kunnossa. Siittä piti oikeen puristaa veet pois. Mulla oli tietenki vielä kangastossut jalassa. :D Kengät oli litimärät, samoten sukat.

Ihanata.

Ja taas jyrisee. Pitäsköhän laittaa kone kii? Mieku manasin vielä pari päivää sitte, ettei tänne Roihin tuu helpolla ukonilmaa. Nysse sitte tuli.