Ompas ollu kiva päivä :) Tehtiin pikkusiskon kans monta pellillistä pipareita. Pesin neljä ikkunaa ja laitoin "omaan" huoneeseen jouluvalot. Oma lainausmerkeissä siksi, ku en asu enää kotona, mutta periaatteessa tää on silti mun oma huone. Sitte äiskä laitto olkkarin ikkunoihin uuet hienot jouluvalot ja isosisko laitto keittiöön. Vielä pitäs käyä ulos ripustamassa.

Syötiin äskön. Muussia, hirvenlihakäristystä, salaattia, jälkkäriksi hilloja. Aika perinteistä. Mutta hyvää, ku ei oo pitkään aikaan saanu käristystä.

Soitin Akillekki tuossa vähän aikaa sitte. Se kysy, monelta oon huomena Rovaniemellä. "Joskus 12-14 välillä varmaanki." Sille ei oikeen passannu tuo aika, ku menee porukoittensa luo asentaan mönkijään (vuoden turhake!) jottain. Sille sopis yhentoista aikaan tai sitte neljän viien aikaan. Ja ku mulle sei sovi. Mie haluun olla Rovaniemellä niin, että saan jottain tehtyäkki, mutta silleen, ettei tarvi kauhian aikasten herätä ja alkaa laittaan. Mie vielä kysyin siltä eilen, että tuleehan se varmasti mut hakeen perjantaina linkkuasemalta, ettei sovi perjantaiksi mitään, ku aateltiin mennä joulushoppaileenki. Mutta tietty sitä tulee aina paljon parempaa tekemistä, hmph. Mie vaikka kävelen kottiin. Ihan sama. Katotaampa huomena, että onko siivonnu vaiko meinaako siivota vasta lauantaina. Ei varmasti siivoa.

Tunteroisen päästä alkaapi pukujuhlat! Kivaa. Saa arvostella pukuja ;)