Muistatteko ku kerroin niistä ihanista hopeista paljettiballerinoista? Jotka melkeen ostin Prismasta. mutten sittekkään.. Noh. Kävin tänään ostaan Prismasta itelleni evästä töihin ja hilppasin kenkäosaston kautta. Sielä ne ihanuudet oli vielä! Ostin pois :D Oli ihan pakko. Niin halvatki vielä.

Meillon nytte 98%:sti valmis hyllykkö tossa seinää vasten. Akin isä soitti yheksältä aamulla ovikelloo ja tuli Akin kaveriksi rakentaan tota. Siinä ne juopasivat kahvit ja alkovat rakentaan ensimmäisiä laatikoita. Höpöttivät koko ajan, ettei naisilla kyllä tämmöset hommat luonnistuis! Phah, minähän en usko tohon. Aki läks yhen aikaan töihin ja vieläki jäi hylly kesken. Pitäs pari tasoa saaha tohon ennää. Hieno on :)

Uuh. Pittää kerätä huomiseksi työpäiväksi paljon voimia. Isopomotar ja hänen miehensä tulevat käymään kaupassa. Sitä naista ei jaksa kukaan.. On se silleen ihan mukava, mutta ku sille ei mikään oo hyvä. Aina kauhia valitus ja opetus, ku hän ossaa tehä kaiken paremmin. Kerran opetti mulle, miten muovipussit leipataan niin, ettei niihin jää ilmaa sisälle. Kaikkee tommosta pientä tyhjänpäivästä.

Alko tänään naistenpäivät. Vähän ihmetellykki, ku kauhee makeanhimo ollu koko viikon :D Joka päivä pitäny karkkia ostaa =/ Tulee varmaan ne 5kg takas, jotka puotin tossa keväällä. Prkl.