Huh, mikä urakka!

Aloin tuossa joskus viien aikaan siivoon vaatekaappia. Olin just saanu kaikki vaatteet kasaan sängylle, ku sisko soittaa "Saanks tulla kylään?" OH MY GOD, tää huusholli näyttää kaatopaikalta! Mulla on puol tuntia aikaa siistiä paikkoja. Kerään äkkiä kaikki roskat pusseihin ja vien kaks säkkiä ulos roskikseen. Säntäilin joka paikkaan, nostelin roskia, pikaimuroin. Vaatteet vaan oli edelleenki pitkin sänkyä ja sohvaa. Sisko tuli ja lähti seittemän aikoihin. Ja tiiättäkö. Kello on puol ykstoista enkä oo vieläkään saanu kaappia kokonaan siivottua :D Pitäs sammuttaa vissiin tietokone, ku netti houkuttelee koko ajan. Sitte pitäs sammuttaa vielä töllöki, ku tuntuu olevan keskiviikkona niin paljon hyvää katottavaa, vaikka ei normaalisti ookkaan ku Greyn Anatomia. Tänään vaan jotenki löysin jonku eläinsairaalasarjan ja jotenki unelmien poikamieski alko kiinnostaan. Järjestelin ja siivoilin aina mainoskatkoilla. Pelasin välillä netissä Mahjongia, joka on erittäin koukuttava peli! Ja taas järjestelin. Nyt lattialla on hirvee kasa likavaatteita, jotka pitäs pestä, mutta ku kello on jo aivan liikaa ja oon pessy tänään jo yhen koneellisen, eikä oo ripustustilaa, nii en voi pestä. Mutta ongelmana on se, ettei meillä oo likapyykeille mitään koria! Mihin mie nuo laitan? En voi jättää keskelle lattiaakaan. Sängyn alle? Vaatekaappiin kenties?

Vaatekaapin siivousurakka on siis vihdoinki loppusuoralla! Miinuksena aivan järkyttävä pyykkikasa. Plussana se, että sain Akin vaatteille yhen kerroksen lisätilaa, ku nuista mun vaatteista tuli 3 kasaa kirppikselle vietäviä. Seki on kyllä ongelmana, että mihin mie nuo kirppikselle menevät vaatteet laitan. Muovipusseihin tietenki ja kaappiin. Mihin kaappiin? Meillä pursuaa kaikki kaapit jo ennestään muovipusseja, joissa on en-oikeen-tiiä-mitä-tavaraa! Jotain roinaa. Pitäs koluta joskus nuo kaikki kaapit läpi. Ties vaikka löytäs mystisesti kadonneita vaatteita.

Vein päivällä petivaatteetki ulos. En oikeen tiiä miksi. En ees ehtiny kunnolla siivota tänään. Ne petivaatteet on edelleenki ulkona ja sielon pakkasta yli kymmenen astetta.. Kiva. Ei varmaan sitte laiteta nukkumaan vielä ainakaan tuntiin, ku ei viittis jääkylmän peiton alla nukkua. Mutta ainaki saan laittaa uuet joululahjaksi saamat muumilakanat :)

Nyt jatkan kyllä hommia. Eka haen ne petivaatteet tosta partsilta ja yritän keksiä nuille lopuille vaatteille jonku paikan.

Hyvät yöt! :)