Aamulla heräsin kaheksalta ku kello soi. Niskat oli aivan hemmetin jumissa, auts! Tyyny taas tehny kepposia. Nukuin vielä puol tuntia, mikä ei ollu ollenkaan hyvä idea. Niskat oli entistä kipeempänä. Söin aamupalan ja otin Panadolin, jos vähän pää- ja niskakipu helpottas. Hieman helpottiki. Kymmeneksi lähin sitte parturiin. Yleensä mun kuontalon saksiminen uskottavaan kuntoon kestää alle 45min. Se tyvär oli töissä yksin just sillon ja sielä oli tietenki kauhee ruuhka heti kymmenen jälkeen. Istuin sitte siinä penkissä kaks tuntia. Huh. Mutta kivat hiukset tuli! :)

Parturin jälkeen kävin ostaan veljelle joululahjan ja isosiskon joululahjaan lisäystä. Tuon jälkeen menin koululle syömään riisipuuroa ja juhlistamaan mein luokan pikkujouluja. Ja sielä se järkyttävä pääkipu sitte sai alkunsa. Inhottavan kirkkaat valot, kuuma, nälkä ja kaikenlisäks laulettiin. Jouvuin lopettaan kuoron joskus peruskoulussa siksi, ku kuorotunneilla tuli aina pää kipeeks. Sain kaverilta sitte puolikkaan nelisatasen buranan, ei auttanu mitään.

Neljältä lähettiin luokan kans syömään Wingstoniin. Aivan ihanaa sapuskaa! Söin Kanawrapin, naminami. Oli hauskaa, mutta pääkipu senku jatkuu..

Kotiin tulin kuuen aikaan. Vähän aikaa oleskelin. Ois pitäny esssetä alkaa tekeen, mutta eihän tämmösen kivun kans saa mitään aikaseksi. Oli pakko laittaa nukkuun. Nukuinki sitte pari tuntia. Ja pääkipu vaan jatkuu.. Inhottavaa! Tekis mieli laittaa nukkuun, muttei mulla enää väsytä.. Ja haluun oottaa Akin kotiin. Jos se vaikka hierois vähän aikaa mun niskoja.

Inhottaa ku ei voi tehä mitään.. Miksi hemmetissä mie ees tulin koneelle? Koneestaki tuntuu lähtevän hemmetin iso hurina. Pittää vissiin käyä kouluterkkarilla valittaan tätä pääkipua. Tällä viikolla ollu joka päivä kippee ja viikonloppunaki. Uh.

Meen peiton alle.