Aki läks tossa puol tuntii sitte porukoittensa luo. Soitti parkkipaikalta, että pelkääjänpaikan lasi paskana. Kiva, tosi kiva. Ei sieltä mitään oltu viety kylläkään, vaikka mp3:nen on huonosti kiinni ja takakontissa on kaikki poppisvehkeet. Varmaan joku vaan suutuspäissään lyöny paskaksi. Tullu paikallisesta kuppilasta viinapäissään, joku nainen ehkä antanu pakit ja sitte mein auto ollu just hyvin tossa kulkuväylällä. Varmaan mahtaa Akilla vituttaa, ku samainen lasi meni rikki viimeks silloin, ku tuli ekat lumet ja ajettiin kyljelleen ojaan. Mutta onneks Akin porukoilla on muutama varaosa-auto, nii ei tarvi maksaa mittään.

Kauhee lentoliikenne tuola taivahalla, ku Rovaniemelle tulee jouluturisteja. 10min välein nuita koneita tulee. Äskön oli väliä vaan pari minuuttia. Mitenhän ne kaikki mahtuu Rollon lentsikkakentälle?

Piti tänään lähtee isosiskon kans joululahjoja ostaan, mutta sisko päätti lähtee hiihtään. Hmph. Käymmä sitte huomena. Täksi päiväksi pitää vaan keksii jotain tekemistä. Meinaa nyt jo olla tylsää. Se hemmetin esseeki on vielä puolivalmis ja oon tehny sitä jo kaks viikkoo.. Hehe.. Tänään pitäs saaha se valmiiksi ja alottaa toista.

Eilen juteltiin pikkusiskon kans mesessä joululahjoista. Pohdittiin, mitä kellekki ostetaan, ku ostetaan muutama lahja yhessä. Äiskälle vois ostaa lahjakortin Hairstoreen, ku son hiusfriikki. Iskälle vois ostaa uuen nahkalompakon tai sitte lahjakortin johonki kalastus tai eräpuotiin. Isosiskolle vois ostaa joko fleecen, korvikset, kirjan tai cd:n. Mutta ei oo kyllä harmainta haisua, mitä met ostetaan isoveljelle ja sen vaimolle.

Hö, joko se lentsikkaliikenne loppu. Tylsää. Eipä loppunukkaan. Tuo lens paljon ylempänä ku muut. Hah. On mulla ajanvietettä :D