Lauantai.

Kävin torstaina opiskelijahuollon terkkarilta kysyyn sitä gynehommaa. Se vaan sano, että monet on käyny kysyyn ja että ihmettelee kovasti, miten oon saanu terv.keskuksesta semmosen vastauksen. Ettei muka pääsis naislääkärille. Pitäs päästä. Se anto mulle yhen laatan varmuuen vuoksi, jos en pääsekkään nyt kuukauen sisällä käymään. Pittää vaan vähän napakammin sanoa sinne ajanvaraukseen, että johan on prkl jos ei naista saa.

Akin isä on vieläki sairaalassa testattavana. Aki kerto sillon mulle, että lääkärit epäilevät syöpää, mutta todellisuudessa sen iskä epäilee itte, että sillon syöpä, eli lääkärit ei vielä ainakaan epäile. Aki kertoo aina nuo jutut tolleen, suurennellen. Eilen se kerto kaverilleen siittä ku me mentiin kyljelleen ojaan. "Sitte mie vedin käsijarrusta ja se jäi pohjaan, ja mentiin monta pyörähystä tiellä ja ojaan kyljen kautta katolleen." Ei ollu ees lähellä, että oltais oltu katollaan.

Nojoo, mut takasin appiukkoon. Lääkärit on kuvannu siltä keuhkot, eilen ne ottivat luuydinnäytteen ja ultranneet kaulan, ku sillon kilpirauhanen suurentunu. Koepaloja ne on ottanu kans kilpirauhasesta. Appiukko oliki vitsaillu, että ihme jos tuommosella tutkimisella ei jottain löyvy. Son semmonen vitsiniekka. Sairaanhoitajilla mahtaa olla hauskaa x)

Mun piti eilen tehä esseetä, mutta tehtiinki Akin kanssa kaikkee kivaa. Käytiin shoppailees paneeliverhoja, sitte syötiin pizzaa ja katottiin leffa ja iltasella käytiin kylillä. Ois haluttanu baariinki mennä, mutta Aki tylsimys ei jaksanu. Hmph.

Tänään ehkä lähemmä käymään anoppilassa. Vois käyä saunassa ja sitte lähetään vahtiin Jeppeä, koiraa, ku anoppi on töissä ja se appiukko sairaalassa. Ja Aki menee laittaan auton katastuskuntoon.

Kahen viikon päästä aukeaa Revontuli. Rovaniemen uusin ostoskeskus! Mutta se paikka kyllä näytti ainaki eilen illalla vielä siltä, ettei sinne oo pitkään aikaan vielä tulossa mitään kauppoja. Semmoselta rakennustyömaalta se näytti. Eihän sitä kyl tiiä, mitä ne kahessa viikossa saa aikaan.