Ollaan oltu nettipimennossa vähän aikaa. Eilisestä asti, seki tuntuu kyllä ikuisuudelta!

Aki läks justiinsa porukoittensa luo. Tylsää. Pitäs tehä HOPSia nyt ku Wordiki on asennettu, mutta jotenki vaan ei huvita. Ei tippaakaan. Mullon tiistaina klo 12:30 hops aika, meen open kans jutteleen omasta henk.koht opetussuunnitelmasta. Pittää tehä essee ja sitte kalenteriin merkitä kaikki aikataulut sun muut. Ihan perseestä.

Eilen olin myymälässä apuna, tehtiin inventaario loppuun. Aivan hirvittävä päivä! Yheksäksi menin sinne. Laskin laukkuja, lompakoita, hanskoja jnejne. Laskin seittemän tuntia. Pää oli aivan hemmetin kipee! Parasta tuossa kummiski oli se, että sain ilmasen pizzan ja sitte palkkaa ihan kohtuullisesti. Tai sen palkan otan silleen, että mie saan ostaa sillä summalla jotain myymälästä. Oikeestaan saan ottaa, enkä ostaa. Mulla onki yks tietty ihana laukku mielessä... Sitte saisin vielä toisenki laukun :D Ja ehkä kolmannenki.

Inventaariosta ku pääsin kotiin, niin heitin ulkovaatteet sohvalle ja laitoin nukkuun. Heräsin puol kasilta ja kappas, olinki sitte ottanu kolmen tunnin tirsat :D No, ainakaan pää ei ollu enää nii hirvittävän kippee..

Tästä tuli tämmönen tylsä kirjotus. Ei jaksa panostaa.