Pikkusiskolla oli vaan ollu puhelin kiinni, akku loppu. Ei sen kummempia, onneksi :)

Moon heränny yhentoista aikaan. Aki läks tossa tunti sitte kaverinsa luo laittaan autoa katsastuskuntoon. Mie teen justiinsa esseetä.. Tai siis en oikeestaan tee, ku kirjotan blogia :D Mutta teen ihan just, ku saan kirjotettuu eka tänne. Nyt on vuorossa Kehityspsykologian tehtävä. Kehitysteorioita. Tylsää, mutta ei voi mithän. Pakko tehhä.

Mie oisin tänään voinu lähtee vähän shoppaileen Akin kans, mutku sei varmaan ehi kotiin ennen neljää. Sen pitäs käyä ostaan farkut ja mun pitäs ostaa alusvaatteita ja farkut ja ehkä joku paita, mutta ku ei oo rahhaa.. Ärsyttävää elää opintotuella, ku sillä ei saa oikeen mittään. Pittää maksaa puolet vuokrasta ja Akille pitäs maksaa puolet tosta pyykkikoneesta. Mulla ei jää yhtään käyttörahhaa =/ Nooh, pittää pyytää joululahjaksi rahhaa.

Tänään vois vähän siivoilla, tai oikeestaan paljon, ku tää huusholli näyttää sikolätiltä. Pitäs tiskata nuo tiskitki poies, onhan ne ollukki keittiössä jo about kaks viikkoo =/ Hyyyyyyyyi. Sitte vois laittaa jouluvalot, ehkä. Vai en tiiä, kehtaako vielä näin aikasten?

Kauhian kylmä täälä..