Tulin justiinsa koulusta. En jaksanu enää kolmatta päivää vällyjen välissä nukuksia. Oli jo terve oloki. Ääni vaan on aika miehekäs, mutta eipä tolle voi mittään :D Ja pyöräily tuotti hieman hankaluuksia. Ku tuo on aikamoista ylämäkeä koko ajan. Meinas happi loppua ja jalat oli ihan sipissä. Kyllä sen tuntee, ku on ollu kippeenä.

Taivahalla lentelee suihkari, tai hornetti. No joku kummisi. Ja toinen! Ja kolmas! Taitaapi Lapin Ilmatoimintarykmentti harjotella tjtn. Ja neljäs! Nuita on kiva aina kattella ikkunasta. Näkee aina ku Finnairin koneetki on laskeutumassa Rovaniemen lentokentälle. Joskus vaan tuntuu/kuulostaa inhottavalta, ku jos nuo lentelee kovinki läheltä. Aivan niinku joku sotakone tullee ja pommittaa. Tai joku matkustajakone tippuu niskaan. Nojoo, mutta se lentsikoista.

Mymälästä soitettiin. Mun pitäs mennä sinne tänään muutamaksi tunniksi inventoimaan ja huomena kans. Ja ku mie olin jo suunnitellu, että ehin tänään tekeen paljon koulujuttuja. Ja paskat. Ja huomenaki ois suunnitelmia. Mutta eipä tuo oikeestaan haittaa, periaatteessa. Ku Aki on kummiski töissä ja istusin kummiski tietsikalla koko ajan :D

Aki muuten lupas olla huomisen illan mun kans. jesjes! Lyötiin jopa kättä päälle. Eli se ei mee ajeleen hurua vaan istuu mun vieressä sohvalla <3 Me mennään huomena kahentoista jälkeen (ku pääsen koulusta) ostaan Akille uusia vaatteita. Ja sitte Aki halus semmosen jättikaktuksen meille :D Sitte pitäs käyä työkkärissä, yliopistolla hakeen yliopiston kirjastokortti ja kaikkee muutaki. Pitäs ostaa itelle kalenteri.

Aki on syöny kaikki karkit prkl! Hmph. Mullon hirvee karkkihimo ja sitte son mussuttanu kaikki.

Me muuten puhuttiin eilen Akin kans siittä, että miten se sais itteensä laihutettua. Sille on vissiin tullu joku kriisi tai jotain. Aki aina puhuu, että joo, en käy enää joka viikonloppu grillillä ruokailemassa ja käyn kävelyllä jnejne. Muttei nuo koskaan toteudu. Se aina puhuu vaan. Tosin lupas mulle, että käyään sunnuntaina kahestaan kävelyllä. Hope so.

Ääääh! Pittää taas henkihieverissä pyöräillä myymälästä sitte kottiin. Helvetinmoinen mäki ja mullon hapinottovaikeuksia ihan selvästi. Prkl.