Siivota vaiko opiskella? Siinäpäs vasta kysymys!

Piti soittaa Akillekki ja kysyy, että kumpaa mun pitäs tehä :D Jos mie siivoan nytte, nii voisin illalla opiskella sitte ihan rauhassa. Jos opiskelen nytte, niin sitte saisin illalla Akin avuksia siivoammaan. Mutta siitähän sitte tullee varmasti riitaa, koska moon aina siivotessa pimahtamispisteessä. :D Varmaan kulkee suvussa, ku äiskäki on aina kauhia kärtymakkara ku se siivoaa.

Vois kyllä siivota. Oon saanu jopa sängynki pedattua, hyvä alku. Tuo on vaan niin ärsyttävä pedata, ku pitää pomppia tossa päiväpeiton päällä koko ajan ku tota petaa. Tuo on parisänky ja ahettu tonne alkoviin ihan kokonaan. Päiväpeitto nytki ihan rypyssä, ärsyttää.

Jokohan mie kerroin, että kävin mettästään niitä kolmea kirjaa eilen yliopistolta? En näköjään. Pyöräilin yliopistolle ja sisko oli sitte mua vastassa sielä. Yks kirja löyty heti, se paksuin ja se jota ei oo pakko ees lukia. Sen lainasin. Ne kaks muuta pakollista kirjaa piti laittaa varaukseen. En tiiä saanko koskaan niitä luettua. Oon lukenu tosta ei-pakollisesta kirjasta jotain 20 sivua, eli jäljellä about 380 sivua. Prkl.

Posti tuli! Tekis mieli huutaa tolle postimiehelle aina, että KIITOS! Mutten oo vielä viittiny.