Oon taas kotona. Aamulla oli kuumetta 37.11 astetta eli 37.1, mutta tuo ykstoista kuulostaa paljon paremmalta :D Nyt ei oo sitte kuumetta ollenkaan ja oloki on paljon parempi ku eilen. Ois tänään voinu ihan hyvin lähtee kouluun prkl. Nyt on taasen omantunnontuskia =/ Huomena meen kouluun, vaikka ois kuumettaki. Burana-C:n voimalla! :D

Niin. Ne naapurin mummot ja miksei papatki.

Mein, tai siis Akin, entisessä asunnossa asu aika paljon vanhaa porukkaa. Toisessa kerroksessa asu mummeli ja alimmassa kerroksessa pappa. Aki asu ylimmässä kerroksessa. Mummeli kävi valittamassa, että meiltä kuuluu meteliä ja että mukamas juhlitaan liikaa. Kerran oli kavereita kylässä. Lähettiin sitte kylille ja mentiin rappusiin. Mummeli tuli ja sano, että jos ei meteli lopu niin hää soittaa polliisit. Me mitään metelöity!

Ja sitte se pappa oli ihan oma tarinansa. Kauhee kyylä! sori! Aina ku pihalla tapahtu jotain, niin papparainen oli parvekkeella kattelemassa. Kerran mie olin tamppaamassa mattoja. Pappa katto parvekkeelta hommaa ja sitte ku lähin sisälle, niin se avas oman ovensa ja tölläs vaan. Pelottavaa...

Nykyään meillä asustaa naapurissa vanhuspariskunta. Mie en oo ite tainnu nähä niitä muuta ku oven tirkistelyaukosta, enoo kyylä en, krhm :D Aki on törmänny siihen mummeliin jo pariinki otteseen. Ekalla kerralla mummeli alko sönköttään, että kellarissa on hiekkaa, että Akin pitää se mennä siivoon poies. Se luuli Akia talonmiehen apuriksi :D Aki oli vaan örähtäny jotain. Sitte toisella kerralla, ku Aki oli justiinsa tulossa tänne kämppään sisälle ja mummeli oli tulossa omastaan ulos. Mummeli oli ihmeissään kysyny Akilta, että eksie ookkaan talonmiehen apuri. Aki  oli sanonu: "En, ku mie asun täälä.." Mummeli oli ollu ihan sori.

Ku mie katon tästä mein ikkunasta ulos, niin mie nään toisen samallaisen kerrostalon, missä me asutaan. Tuola alimman kerroksen ikkunassa näkyy aina joku nainen. Se tekee ikkunan vieressä jotain hiuksilleen. Enoo vielä saanu selvää, että mitä. Se joko tupeeraa hiuksiaan tai harjaa hilsettä pois... Toivottavasti tupeerais! Sitte se aina nojailee ikkunaan ja kattelee ulos, jos jotain jänskää tapahtuu.

Äh, mullon tylsää!