Tännään oli sitte vimppa työpäivä myymälässä =/ Toisaalta kivaa päästä kouluun, mutta toisaalta ois kiva olla töissäki. Varsinki tuola myymälässä oli tosi mukavaa!

Eilinen ei oikeen napannu, siis työpäivä. Isopomotar oli käymässä. Se taas jakeli ohjeita, minkä kerkis, ja aina ku teki jotain niin mikään ei ollu hyvin. Isopomottarella ja pomottarella oli jossain vaiheessa sanaharkkaaki. Eikä mikään pieni sanaharkka ollu. Huusivat toisilleen täyttä päätä ja mie yritin vaan siirrellä reppuja, niinku mitään ei tapahtuis :D Mie oonki ootellu, että koska nuo ottaa yhteen. Eilen se sitte tapahtu. Onneks ei ollu asiakkaita paikalla.. Tai oispa ollu, nii ois tuoltaki ehkä vältytty.

Tästä päivästä jäi tosi hyvä mieli :) Asiakkaat kiitteli hyvästä palvelusta (mitä ei kuulemma pomottaren mukaan tapahu kovinkaan ussein). Isopomotar soitti ja kiitteli kovasti ja pyyteli vielä inventaarioon kuun lopulla. Tottakai meen. Jos sais vaikka laukun palkaksi ;)

Huomena alkaa sitte koulu toden teolla. Otan ton mun uuen (koulu)laukun käyttöön. Harmittaa vaan, ku tuossa on tuo pitkä hihna. Jos mie laitan sen pitkän hihnan ja piän niinko kouluolkalaukkua, nii se laukku menee jossain polvissa. Tehty varmaanki pitkän ihmisen mittojen mukaan :D Pittää keksii siihe joku ratkasu, ettei tarvii pyöräillessä käessä koko ajan heiluttaa.

Voi himskatti tuo Akin pyörä on ärsyttävä. Tänään ajoin töihin pyörällä. Vesisateessa ja alamäkeen. Tie oli märkä ja nopeutta tietenki oli jonkuverran, ku ei oikeen viitti mäkiä alkaa jarrutteleen. Huomasin, että housut alko kastuun :D perseen kohalta. Takapyörän roiskeläpässä on vissiinki joku asennusvirhe. Se mitään roiskeita piä vaan heittää ne persuksille. Kiva mennä sitte töihin palveleen asiakkaita, ku persuksissa on kauhee läntti :D Yritin pysyä visusti varaston puolella.

Värjäsin Akilta vihdoinki ne hiukset. Sinimustalla. :) Inhottavan tumma väri vaan, sotkee joka paikan.