Lähettiin Akin kans perjantaina töitten jälkeen ajeleen Tepastoa kohti. Tepasto on Leviltä (tai siis Sirkasta) 25km päässä oleva pikkunen kyläpahanen. Meillä on mökki sielä. Semmonen kakskerroksinen omakotitalo jostain 50-luvulta. Iskä peri sen isänsä veljeltä. 200m päässä mökistä asustelee mummo ja iskän setä. 1km päässä asustaa toinen setä ja serkut. 5km päässä asuu täti ja serkut. Eli aikamoinen sukukylä :D

Meitä oli viikonlopun aikana sielä yheksän henkee: Mie, Aki, iskä, äiskä, pikkusisko, isoveli vaimonsa ja pikkupojunsa kans ja sitte isoveljen vaimon iskä. Näin pitkästä aikaa pikkumiehenki :) viimeksi hiihtolomalla näin ristiäisissä. Oli kyllä poju hieman kasunu :) Aki oli tietenki ensin, ennen ku näki Pyryn, että hyyyyi kauhia rapakone ja itkupilli. Mutta sitte soli ihan myyty ku Pyry oli koko ajan vaan yhtä hymyä ja hassutteli :) Söpöä :)

Siis perjantaina mentiin sinne. Oltiin joskus kuuen aikaan perillä. Maalattiin vähän aikaa mökin seiniä (muuttuu oranssista harmaaksi). Sitte paistettiin lättyjä ja käytiin saunassa. Illalla porukat päästi Leikan (mein perheen koira<3) vapaaksi pihalla. Ei se siittä pihasta karkaa, kuhan joku on vahtimassa. Iskä sitte unohti sen sinne pihalle ja Leika lähti lätkimään tietty. Se tuli jossain vaiheessa kotiin takas itekseen (en tiiä kauan oli pois, puol tuntii?) haisten ihan navetalle. Kaiken huippu tossa on se, että Leikalla sattuu oleen juoksut =/ Ja lauantai-iltana mein mökin pihassa kävi käppäileen serkkujen pappakoira. Serkuilla sattuu oleen navetta.. Toivottavasti papparainen ei oo päässy tekeen temppuja Leikan kans =/ Prkl.

Nomutta.

Lauantaina käytiin Akin kans pelaan Levillä minigolffia. Aki tais voittaa. Sitte ajettiin Levin huipulle, käytiin käppäileen Gondoli-hissin päällä ja mentiin Tuikkuun kahville. Ennen ku lähettiin takas Tepastoon, käytiin ostaan vähän ruokaa. Illalla grillattiin ja saunottiin.

Sunnuntaina puoliltapäivin ajeltiin takas Rovaniemelle.

Mukava viikonloppu, lukuunottamassa pelkoa Leikan raskautumisesta =/ Prkl. Hiton rumaki se serkkujen koira... Ainoa positiivinen asia siinäki koirassa, että se osaa hymyillä :D