Eilen siis tultiin tänne, porukoitten luo, kotiin. Vastassa oli vauhko koira, joka pääs ensimmäisellä ovenavauksella loikkimaan karkuun naapurin pihalle. Isosisko ja minä karjuttiin. Eihän se tietenkään uskonu. Onneks äiskä, iskä ja pikkusisko körötteli just ooppelilla kottiin. Leika tunnistaa auton äänen ja juoksi sitte auton perässä sisälle. Hirveetä vauhtia. Varmaan raukka ihan hämmennyksissään ja onnessaan ku kaikki on yhtäkkiä kotona. Ja tänään tulee vielä lisää porukkaa tossa about kahen tunnin päästä, ku isoveli perheineen saapuu :)

Tänään heräsin yheksältä, ku isosisko alko imuroimaan. Söin aamupalan ja aloin kans siivoomaan apuna. Sitte keittelin erinäisiä sörsseleitä ja laitoin keksien väliin suklaata. Käytiin kaupassa ostaan ruokaa ja Alkosta viinejä. Nyt oon koneella ja pikkusisko kyttää tossa, ku se haluis tähän kans. Son hirvee tietsikkanörtti. Tai ei nörtti, vaan addikti. Paketoin äskön viimeset lahjatki, molemmille siskoille. Oon miettiny, että pitäskö Leikalle paketoija yks herkkuluu. En tiiä jaksanko.

Aki oli heränny vasta puol kolmelta. Oli nukkunu 14 tuntia :D kerranki saa nukkua, ku mie enoo kitisemässä sitä hereillä. Mullon vähän sellanen paha tapa, jos mullon tylsää. Sillä oli jo ikäväki, mutta varmaan nukkunu tyytyväisenä ku saanu koko parisängyn haltuunsa.

Ostin muuten värin päähän. Sama väri ku aina ennenki: vaaleanruskea kuparimahonki. Tuo on siittä hyvä, ku siinon monta sävyä. Jännä väri ja sopii mulle :)

Leika taas tekee tuhmia. Otti roskan. Khihi. Son niin söpö aina tuhmia tehdessään :D ei sitä millään haluis kieltää, ku yks vaan leikkii. No, saapi ainaki jouluaattona uuen lelun. Mie oon jo heilutellu tuota pakettia sen nenän eessä. Kovasti sitä kiinnostaa se hassu ääni, mikä siittä pallosta lähtee :D