Jotenki ankea päivä tänään. Aamu oli kirkas, ihana auringonnousu valaisi väreillään taivaanrannan. Liput oli veetty puolitankoon. Jotenki surullinen tunnelma =/ On se kauheaa ku tommosta sattuu. Koulussa pohdiskeltiin ja luettiin ampujan juttuja. Ollaan just nuorten rikollisuutta käsittelemässä erityispedagogiikassa. Että aika sopivaan aikaan sattu, jos nuin saa ees sanoa.. Kuuelta kynttilä keittiön ikkunan alle.

Täälä on satanu ihan hirveesti lunta taasen. Oli tänään koululla tanssia, niin käväsin pyörällä sielä. Kiva oli liukastella, eikä oikeen näkyvyyskään ollu parhaimmasta päästä, ku isot lumihiutaleet tippu silmille. Tanssittiin nykytanssia. Tai alkeita opeteltiin eli periaatteessa möngerrettiin lattialla ja luututtiin omilla vaatteillamme lattia puhtaaksi :D

Hmm. Juu. Kyllä mulla pillerit jo on. Toisesta laatasta just nappasin kaheksannen pillerin. Mutta että saisin reseptin niihin pillereihin, nii pittää käyä gynellä. E-polin täti passitti mut terveyskeskukseen. Piti mun tänään soittaa sinne, mutta... Oli muuta hommaa! No ei, ei vielä kantti kestäny =/ Huomena sitte. Ja ihan varmasti. Miksen mie vaan soita sinne? Niin seki on sitte pois alta. Noku sitte mulla on se perhanan aika sinne lääkärille enkä mie haluu mennä levitteleen jalkojani.. Aivan kamala ajatus! Jos Aki sais tehä sen sisätutkimuksen lääkärin selostaessa, mitä pitää tehä, niin sitte sois OK. :D Sitte ku mullon se aika varattuna ja se päivä koittaa, joko en mee ollenkaan tai sitte ku se sanoo, että housut pois, lähen pakoon, tai sitte pyörryn lääkärin syliin :D Emmie voi mitään niin henk.koht. yksityistä juttua mennä näytteleen tuntemattomille.. Vaikka onki sen työtä!

Meillä oli Akin kans toissapäivänä 3v ja 4kk päivä. :) Mei olla muuten pitkään aikaan juhlittu puolvuospäivää tai ees vuospäivää. Vois joskus kokeilla.