Tulin justiinsa kaupungilta. Kiikutin mukanani uuen mekon, vai onko tää nyt tunika. Tunikamekko? Tämmönen tummanharmaa, jossa on mustia kivoja kuvioita. Makso vaan 9.95, ku sai puoleen hintaan. Voi käyttää töissä, baarissa ja juhlissa. Ja sopii tosi hyvin mun paljettikenkiin (joissa on muuten hassu discopallo -efekti, ku valo osuu niihin sopivasti). Kävelevä discopallo :D

Aki ei oo yhtään innoissaan tuosta Rovalasta. Ku maksaa niin palijo enkä mie saa opintotukee ees sen vertaa. Porukat on tosin luvannu maksaa ton koulun mulle... Saan maksettuu tolla opintotuella sitte puolet vuokrasta ja käteen jäis about viiskyteuroo. Sillä pitäs selvitä kuukaus. Jos tuo koulu ei oo kovinkaan rankka, niin hommaan iltatöitä tai viikonlopputöitä. Muttei Aki silti oo tyytyväinen. Se ku mukamas tietää, mikä mulle on parasta ja koska mie teen väärin. Kaikki valinnat, mitä mie teen, on huonoja! Mie meen sinne kouluun ja sillä selevä. Aki saa nyt tyytyä ja pitää turpansa kii.

Pitäskö mennä tohon parvekkeelle. Keinutuoliin paistaa niin mukavasti aurinko, ni vois siihen istahtaa. Vielä ku ehtii. Kohta tuo arska on jo toisella puolen taloa!