Oltiin eilen Akin kans kylillä, ajettiin hurua eli bilistä eli pillurallia. Mie istuin pelkääjänpaikalla ja join. Oli jotenki teini olo :D Kerranki oli mukava ilta tolleen. Yleensä alkaa tylsistyttään jo ennen kahtatoista, mutta nyt ei. Johtuu varmaan siittä, että join kerranki semmoset mukavat kännit. Ei tullu ees pää kipeeks.

Sitä ihmettelen, ettei mulla oo ollu ollenkaan krapulaa! Yleensä on pää kipee ja hirvee heikotus. Kyllä siis silleen tuntuu, että on jotaki eilen juonu, ku huippaa joskus, muttei muuta. Mukavat kännit ja mukava "krapula" :D

Vähänkö mie eilen säikähin! Ku mulla oli semmoset isot renkulat korvissa, siis korvakorut. Oikeaan korvaan sattu vähän ja mie pyörittelin sitä korvista, kännipäissäni of koors. Sitte yhtäkkiä se koru lähti irti, se vaan oli yhtäkkii mun käessä. Vähänkö säikähin, että nyt se meni korvasta läpitte :D Mutta ei huh onneksi, oli vaan lukko ollu hieman huonosti.

Mut nyt vois alkaa siivoon. Äiskä tullee tiistaina kylään, niin pittää siivota ennen sitä. Ja muutenki. Aikasta sotkusta meillä just nyt.