Kävin tänään shoppaileen.

Mutta kerron eka aikajärjestyksessä tän päivän tapahtumat.
Heräsin puol kasilta. Vapaapäivä oli, mutta yheksältä alko haastattelut Rovalaan (kansalaisopisto). Moon hakenu Kahden Appron -linjalle. Haastattelut alko siis yheksältä. Kaikki oli kutsuttu samaan aikaan sinne. Meitä oli about 15-20 ihmistä siin. Jokaselle oli varattu n. 20min haastatteluaikaa. Oottelin eka puoltoista tuntii, sitte se haastattelijanainen sano puolelle porukasta, että tulkaa kahelta uuestaan ettei tarvi sielä ootella turhaan. No, lähin siittä sitte kaupunkiin pyöräileen.

Ostin kahet valkoset legginsit, sukkia ja semmosen ihanan hopean boleron! Sitte lähin pyöräileen kottiinpäin, ku kello oli vasta kakstoista. Aki oli kotona ottanu imurin esiin ja vaihtanu kirjahyllyn ja tietsikkapöyvän paikkoja. Kerranki omatoiminen ukko :D

Vähän ennen kahta lähin pyöräileen taas Rovalaan. Sain ootella vielä about tunnin verran, että pääsin vimppana sisään. Toisten haastattelut kesti 15-25min. Mun haastattelu kesti vaan 10min.. Onkohan se hyvä vai paha? =/ Ton jutun jälkeen lähin taas kaupungille shoppaileen :D Ostin farkut. Oli pakko ostaa, ku tuntuu taasen, että housut loppuu kesken tuolta kaapista.

Kulutin tänään melkeen 100 euroo =/ Prkl. Sunnuntaina pitäs lähtee Akin kans käymään Tornion Suomisoffassa. Sielä ois Op-King sohva alk. 299 euroo! Normaalisti tonnin kalliimpi! Siis tämä:

04_op-king-super.jpg

Mutta en tiiä sitte, onko tuo liian levvee meille =/