Eilen Akin kans oltiin kylillä viihteellä/ajelees. Kolmen aikaan yöllä vietiin Akin kaveri kottiin, oli satanu vähän lunta, eikä Akilla ollu talvirenkaita. Saatiin kaveri kotiin turvallisesti. Aki halus kokeilla kuin liukas oikeen on, se käytti käsijarrua vähän päällä, mutta se meniki lukkoon. Soli menoa. Liukasteltiin tulosuuntaan päin ja ojan pohjalle auto kylelleen. Mie olin ihan paniikissa ja Aki huuteli, etteihän mulle käyny mitään. Se kömpi eka autosta pois ja nosti mut sitte kans. Aki soitti kaverilleen, että tulee hinaan auton poies. Mie itkin ihan hysteerisenä (saatto alkomahooliki vähän vaikuttaa asiaan). Kumma kyllä ei ajanu yhtään autoa ohi, ei ees takseja. Sitte ois vaan tullu poliisit ja ambulanssit ja kauhia häslinki. Akin kaveri tuli kaverinsa kans. J hinas mersullaan ja toinen kaveri työns autoa, Aki ohjas. Mie vähän aikaa kattelin sitä touhua ja menin sitte itekki työntöavuksi. Saatiin auto tielle, mun puolen ikkunalasi oli menny säpäleiksi ja sivupeili kans.

Vitsit että mie raivosin Akille. Piti vielä mennä takas sen kyytiin, että päästiin kottiin. Ois pitäny vaan istua J:n kyytiin.

Molemmat ollaan kunnossa kyl. Mullon muutama mustelma oikeessa käessä ja jalassa ja iso kuhmu päässä. Hiuksista löyty aamulla kasa hiekkaa, en kyl tiiä minkä vuoksi :D

Äksöniä. Huh huh.

Uskaltaakohan sitä mennä Akin kyytiin enää koskaan? Tais olla aikamoinen kolaus sillekki.