Viime viikonloppuna sovittiin Akin kans, että lähetään tänään Sodankylään, mun porukoitten luo. Sitte sovittiin vielä, että mun sisko tulee samaa matkaa ja että lähemmä viien aikoihin. Akillä on tänään ollu vapaapäivä ja se vähän suunnitteli viikolla, että lähtee porukoittensa luo laittaan autoa. Mie sanoin sille, ettei sen kantsi lähtee tekeen mitään isoo projektii, ku sillä kummiski aina venähtää nuo hommat. Aki vaan kielteli ja sano, että kyllä me perjantaina päässä aikataulussa lähteen.

Ja paskat! Sisko soitti tossa 45min sitte, että voisko lähtee neljältä. Yritin saaha Akia kiinni ja kysyy siltä, miten ois. Soitin ainaki viis kertaa ja laitoin viestin, ei vastannu. Äskön soitti. Sano, että lähtö siirtyy ainaki seittemään. On se kumma, ku sovitaan jotain, niin mikään sopimus ei pidä! Eikä varsinkaan sopimukset, jotka liittyy aikatauluihin.

Aki on muutenki semmonen, että "tuun kohta" meinaa tuntia, ainaki. Jos se sanoo, että se tulee 10min päästä, niin se tulee 20min päästä. Jos se sanoo, että tulee puolen tunnin päästä, ni sillä menee ainaki tunti. Äskönki se sano, että lähtö siirtyy vähän, musta kaks tuntii on jo aikasta paljon.

Ja sitten mun pitäs olla aina just paikalla, ku on sovittu.

Mie jätän Akin kohta tänne ja lähen siskon kyytillä Sodikseen. Olkoot yksin viikonlopun.

Marisenko mie taas ihan tyhjästä?