Tuntuu, että nuo pilvet tippuu kohta maankamaralle ja saahan kävälle pilvenhattaralla. Niin alhaalla nuo. Pelottavan näköstä.

Mie tulin 45min sitte kottiin. Kävellen. Sain työpaikalta mukaani rikkinäisen sateenvarjon, ku sato niin maan perkeleesti (sori). Alle puolet matkasta se toimi ihan jees. Sitte tuuli heitti sen väärinpäin ja nysse loikoilee jossain ojan pohjalla. Kävelin loppumatkan ilman mitään sateensuojaa. Farkut oli litimärät, samoten kengät ja huppari. Oli niin pirun kiva olo ku pääs kottiin. Vielä heikottiki, ku kauhee nälkä. Menin vessaan ja riisuin märät vaatteet pois. Hilpasin keittiöön keittään kahveeta. Kahvi auttaa aina!

Meillä on hieman sekaista täälä. Aki kävi hakeen tänään sen meille varaaman hyllykön. Laudat on tossa seinää vasten ja hujanhajan asuntoa. Pitäs tänään vähän siivoilla paikkoja, että Aki ja appiukko pääsee sitä huomenaamulla rakenteleen. Jipii! Vihdoinki jotain kivaa mein kämppään. Saa kukatki järjestykseen x)

Miks meillon Akin kans aina epäonnea asuntojen kans? Eka mie kadotin sen mun avaimen. Nytte meillon 2 vuotta vanhassa laminaattilattiassa kahen euron kolikon kokonen musta palojälki. Ku tuo mein pöytälamppu on ollu lattialla rikkinäisenä, ja jotenki son menny päälle. Se lamppuosa on ollu lattiaa vasten. Prkl. Mitenköhän tommosen jäljen saa näkymättömiin??

Vein muuten tänään Rovalaan hakupaperit. Toivottavasti nappaa, ettei tarvi ens vuotta olla ihan tyhjänpanttina.